Reserveringen

Wilt u reserveren bij Bij Daan? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.


LET OP DAT BELLEN IS SNELLER VIA 079 3604000.
 

Wilt u bij ons reserveren kan dit via ons formulier op de website, let wel op dat de reservering pas bevestigd is als u via de mail(check ook uw spambox) of telefoon van ons heeft vernomen. Dit omdat u anders teleurgesteld wordt als u binnenwandelt zonder bevestiging.

Daarom adviseren wij ook met klem dat het verstandiger is om te bellen met ons via 079 3604000 dan kunnen we gelijk zien of er nog gereserveerd kan worden.
 
  • High tea / Babyshower is vanaf 2 personen te reserveren van maandag t/m zondag .
  • Lunch is te reserveren vanaf 4 personen op vrijdag, zaterdag en zondag , de overige dagen kan dit ook voor 2 .

Wij reserveren maar een bepaalt aantal zitplaatsen per dag, als deze vol geboekt zijn is het enkel en alleen nog mogelijk om binnen te wandelen en te lunchen of voor onze lekkere koffie met wat lekkers. U kunt niet binnenwandelen voor een high tea, deze moet minimaal 24 uur vtv worden gereserveerd , gezien wij alles zelf maken. Groepen vanaf 10 personen wordt geadviseerd ruim op tijd te reserveren ivm ruimte planning.

Heeft u andere wensen of vragen kunnen we altijd met u mee denken.

Wij verhuren de zaak niet voor feesten en partijen, wel kunt u ons in de avond afhuren voor een vergadering, zakelijke borrel met hapjes, het vieren van uw verjaardag. Maar alles binnen ons gestelde voorwaarden.

Wij zien u graag in onze gastvrije huiselijke lunchroom in Zoetermeer.


*De reservering is pas definitief wanneer deze door ons aan u telefonisch of per e-mail wordt bevestigd. LET OP, de bevestigings mail kan in de spam terecht komen
Vragen over bestellen?

Vragen over bestellen?

Stuur ons dan een mail! 
Mail