Levering

Wij leveren onze producten door heel Nederland en België, voor Nederland geldt dat u op bv maandag voor 17.00 besteld dat het Dinsdag geleverd wordt (tijdstippen kunnen wij niet garanderen).

Voor België geldt dat wij geen garantie geven over de levering dat dit de volgende dag zal zijn gezien wij met een extern transport bedrijf werken en afhankelijk zijn van hun planning.

Wij leveren van Maandag t/m Vrijdag door geheel Nederland en België onze producten.

Mocht u op zaterdag of zondag willen High tea'en dan is dat geen probleem, gezien wij met verse producten werken en dagvers wordt bereid en zorgvuldig wordt verpakt is dit zeker maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Voor onze ontbijtservice geldt dat wij alleen bezorgen in ons eigen bezorggebied en dat is max 30 km vanaf Zoetermeer, ontbijt en of lunch bestellingen buiten deze regio worden ten alle tijden verwijderd en het geld teruggestort, dit omdat wij met lunch of high tea niet kunnen voldoen aan de tijdsafspraken buiten die regio. En het zal een domper zijn om uw ontbijt om 16.00 geleverd te krijgen.

Landelijk:
Bent u als bedrijf op zoek naar Heerlijk gebak, glutenvrij gebak, thee en/of koffie dan kunnen wij u daarin voorzien.
Stuurt u ons een mail via verkoop@bijdaan.net met uw wensen en/of vragen dan nemen wij contact met u op.
Daarna kunnen wij een offerte opmaat maken voor u.

Regionaal: ( straal van 30 km)
Maar ook als u ineens een vergadering heeft of een personeelsontbijt dan kunt u bij ons terecht en denken wij graag met u mee voor deze invulling.


 
Vragen over bestellen?

Vragen over bestellen?

Stuur ons dan een mail! 
Mail